Potrebujemo
- 80 dag ostre moke
- 40 dag margarine
- 30 dag mletih orehov
- 20 dag sladkorja v prahu
- 2 vanili sladkorja
- 2 jajci
Zgnetemo moko z margarino, orehi in sladkorjem v prahu. Dodamo še vanili sladkor in jajce. Po potrebi dodamo še mleko. Testo naj počiva v hladilniku 0,5 - 1 uro.. Ponovno pregnetemo in oblikujemo rogljičke, spečemo in še vroče povaljamo v sladkorju v prahu.
Hvala za recept Emanuela :)
OdgovoriIzbrišiLp Danica
super, hvala! pa lušte si naredila s tole objavo!
OdgovoriIzbrišilp
uuu z ostro moko!!! To pa moram preizkusiti ♥♥♥
OdgovoriIzbrišiuživajte punce.......so preverjeno dobri....
OdgovoriIzbrišiMmmmm, dobri so.. ravnokar spečeni, povaljani v sladkorju, jih že napadamo :) Hvala za recept
OdgovoriIzbriši