Galerija

torek, 28. september 2010

Free hugs







....ko sem se sprehajala po blogosferi, sem našla na tej strani tole objavo, ki sem jo z veseljem pogledala, saj me je spomnila na podoben dogodek, ki so se ga spomnili naši najstniki stari 14,15,16 let in ga izvedli v Ljubljani.V začetku julija so bili skupaj z ameriškimi otroci na enem počitniškem kampu in se sprijateljili, se pogrešali, ko so odšli preko luže in naredili za njih tale prispevek. Na kartone so pisali s flomastri, posneli z enim navadnim fotoaparatom, moj sin pa je vse skupaj zmontiral in vrgel na net....

Poglejte, kaj je nastalo......

FREE HUGS-JULIJ 2007

FREE HUGS-AVGUST 2007

....jim je bilo tko všeč, da so ponovili avgusta....velikokrat pogledam video, da se spomnim kako krasne otroke imam, če slučajno pozabim....

....vsem vam, ki me spremljate pa en veeeeelik objem......

5 komentarjev:

  1. Oh kako lepo. Vse sem pogledala ameriško varianto in našo... Super ideja in gesta globjega pomena...Upam da kdaj srečam koga ki bo podarjal objem!

    OdgovoriIzbriši
  2. Ej, super je res Moi to sprožila in fajn se mi zdi, da se je tole razširilo še na tvoj blog z temi super posnetki.

    OdgovoriIzbriši
  3. Manny, to tvoje je še boljše, ko so tvoji otroci še sami sodelovali. Za to moraš imeti pogum in se stvari lotiti. Pa so se sigurno potem super počutili in kasneje pri gledanju filmčkov.
    Res imaš super otroke.

    OdgovoriIzbriši
  4. Tole pa je ideja in pol! Super! Ne samo objem, prav vsakemu se je na obrazu narisal tudi nasmeh - tudi to je nekaj vredno!

    Vse pohvale tvojim otrokom! Upravičeno si lahko ponosna na njih!

    OdgovoriIzbriši
  5. Manny, včasih se splača komentirat. Pokukaj na moj blog ;)

    OdgovoriIzbriši